Pop Kültürünü seviyor musun? Bu 7 Harika Uygulamaya Göz Atın

Pop Kültürünü seviyor musun? Bu 7 Harika Uygulamaya Göz Atın

Pop kültürü ünlülerden filme, toplumumuzu belirli bir noktada domine eden müziğe kadar her şeyi kapsıyor. Pop kültürünün hayranı olmak, çılgın viral videolara veya en son trendlere ayak uydurmak zorunda kalmak anlamına gelmez; Eğer doğmak istediğiniz ya da geri dönmek istediğiniz bir çağ varsa, o zaman deneyimlemeyi arzuladığınız popüler kültür budur.

Pop kültürünün birçok yönünü yeniden yaşamak ve tadını çıkarmak için kullanabileceğiniz bu harika iOS ve Android uygulamalarına göz atalım.

1. Yeniden Yüz

Reface, yüzünüzü kurgusal bir karakter veya ünlü ile değiştirmenizi sağlar. “Vogue” klibinde Madonna ol. Titanik’te Jack ya da Rose olarak yıldızlanın. Portrenizi GQ, Time ve Vanity Fair’in kapağında yayınlatır. Tek yapmanız gereken bir selfie yüklemek ve uygulama gerisini halledecek.

Etkisi komik ve gerçekçi. Film GIF’leri ve benzerinin yanı sıra, mem yapmak için uygulamayı da kullanabilirsiniz. Reface’in yüz düzenleyicisini ve dönüşüm özelliğini kullanarak şablonlarda yüzünüzü değiştirmeniz yeterlidir.

İndirmek: iOS | için yeniden yüz Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

2. Ünlüler

Emily Blunt’a olan benzerliğini neden kimse ötttmiyor merak ediyor musun? Zac Efron’un gerçekten de uzun zamandır kayıp olan ikizin olduğuna dair bir onay mı arıyorsun? Ünlüler, ünlülere benzeyen bir uygulamadır. En büyük fiziksel benzerliği hangi ünlü kişiyle paylaştığınızı öğrenebilirsiniz. Makine öğrenimi teknolojisini kullanan Celebs, fotoğrafınızı binlerce ünlü resmiyle karşılaştırır. Kim bilir? Hatta beklenmedik bir doppelgänger’ınuz bile olabilir…

Benzerlik yüzdenizi ve sonucunuzu aldıktan sonra, yeni bulduğunuz ünlü “ikizinizin” haberlerini doğrudan uygulamadan Instagram ve Snapchat’te kolayca paylaşabilirsiniz.

İndirmek: iOS | için ünlüler Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

3. Kafalar Yukarı!

Bir sessiz sinema oyunuyla pop kültüründeki ikonik anları yeniden canlandırın. Kafalar Yukarı! aralarından seçim yapabileceğiniz uzun bir kategori listesine sahiptir: anime karakterleri, 80’lerden hitler, Harry Potter, Marvel kahramanları, Stranger Things ve daha fazlası.

İlgili: Çizgi Roman Hayranları için En İyi Marvel Uygulamaları ve Oyunları Tercih edilen kategorinizi seçin, Oynamakve telefonunuzu alnınıza tutun. Her biriniz sırayla doğru tahminde bulunmayı alırken arkadaşlarınızla ve ailenizle saatler boyunca eğlenin.

Harekete geçme ve jest yapma sırası size geldiğinde, her şeyi ortaya koyun ve oyunculuk becerilerinizi geliştirin! 45 derecelik bir yalınlık deneyerek 80’lerin sonlarına ait bir klasik saik sür veya sahiplenici bir parıltıyla parmağınıza görünmez bir yüzük takın.

İndirmek: iOS için Heads Up ($1.99) | Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

4. Şarkı Pop 2

Song Pop 2, şarkı bilginiz hakkında sizi test eden çok oyunculu bir müzik trivia oyunudur. En sevdiğiniz türleri ve on yıllık müziği seçebilirsiniz. Bu nedenle, 2010’lardan sonra şarkıların hayranı değilseniz endişelenmeyin. Sadece 90’lara ya da 2000’lerin başına geri dön! İşinizi bitirdikten sonra kulaklıklarınızı takın ve ritminizi giymeye hazır olun. Arkadaşlarınıza meydan okuyabilir veya dünyanın her yerinden müzikseverlerle çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Doğru şarkıyı ne kadar hızlı tahmin ederseniz puanınız o kadar yüksek olur.

Song Pop 2, benzersiz zevklerinize uygun yeni müzikleri keşfetmenin ve duymuş olabileceğiniz, ancak her zaman başlığı bilmek istediğiniz en iyi hitleri belirlemenin eğlenceli bir yoludur.

İndirmek: iOS | için Song Pop 2 Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

5. BoxLunch

BoxLunch’ta, en sevdiğiniz hayranlardan mal alışverişi yapabilirsiniz. TV şovları, filmler, anime- BoxLunch sizin için her şeyi kapsıyor. Ancak, bazı ürünlerin lisanslı olmadığını unutmayın.

Avatar: The Last Airbender hayranını biliyor musunuz? Çaysever arkadaşa seramik bir Iroh Amca kupası al. Çevrenizde çay sever yoksa, Sokka kaktüs suyu tişörtüyle de asla yanlış yapmazsınız. İster Star Wars, Studio Ghibli veya diğer çalışmaların hayranıysanız, muhtemelen burada sizin için bir ürün bulacaksınız.

İndirmek: iOS | için BoxLunch Android (Ücretsiz)

6. Ünlü Ses Değiştirici Parodi

Celebrity Voice Changer, sesinizi birkaç saniye içinde ünlülerin sesine dönüştürür. Ünlü birini seçin, Kayıt düğmesine basın ve telefonunuzun mikrofonuna konuşmaya başlayın. Uygulamanın sonucu şaşırtıcı bir şekilde nokta atışıdır, özellikle de bazı kelimelerin birey tarafından telaffuz edildiği belirli bir şekilde üretmek söz konusu olduğunda.

Arkadaşlarınıza şaka yapmak veya güzel bir doğum günü mesajı kaydetmek için Celebrity Voice Changer’ı kullanın. İçerik tamamen size kalmış! Tabii ki, en doğru kaydı almak için, ünlü kişinin nasıl konuştuğunu taklit etmek için elinden geleni yapmaya çalışın. Aksi takdirde, sonuç biraz robotik olma eğilimindedir, sanki aksanlarını tamamen kaybetmişler ve sadece monoton bir sesle konuşabiliyorlar.

İndirmek: iOS | için Ünlü Ses Değiştirici Parodi Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

7. EverNews

EverNews, tarihte her gün meydana gelen olaylara ve olaylara genel bir bakış sunar. Kapsanan konular kültür, sanat ve bilimi içerir, bu nedenle uygulama hem tarih hem de pop kültürünün bir kombinasyonudur. EverNews bilgilerini Vikipedi’den temin eder. Belirli bir kişi veya olay hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyorsanız, makalenin tamamının Vikipedi bağlantısını almak için ekranınıza bir kez dokunmanız yeterlidir.

Her girdi, olayın ne zaman ve nerede gerçekleştiğini göstermek için kısa bir başlık, bir tarih ve bir konum işaretçisi içerir. Genellikle her gün birkaç giriş vardır. EverNews’teki derleme, farklı zamanlarda da olsa farklı olayların aynı gün nasıl çakıştığuna dair büyüleyici bir içgörü sağlar.

İndirmek: iOS için EverNews (Ücretsiz)

Film, Müzik ve Her Şeyin Tadını Çıkarın Pop Kültürü

Pop kültürü, yaşamın belirli bir zamanda nasıl topluca deneyimlendiğini şekillendirmede önemli bir rol oynar. Bugün, 70’lerden diskoya kanalize bir Gen-Z-er veya 2000’lerin başındaki estetiği seven bir Milenyum olabilirsiniz. Yaşınız ne olursa olsun, sevdiğiniz şeyin tadını çıkarmak ve nostaljik hissetmektan çekinmeyin.

Yorum Yap
0 Yorum yapan